От вчера има промоция в сайта grabo.bg - Пакет Премиум.
12 месеца се плащат за 98 лв. вместо за 177,60 лв.
Ето и Условия на офертата от грабо:
Валидност на ваучера: от 25 Ноември 2021г до 31 Март 2022г.Със заявка за инсталация на оборудването, в рамките на 5 дни след грабване на ваучер, на: 088 23* **** (покажи) телефона се показва само като влезеш в платформата.Необходимо е сключване на безрочен договор с Поларис медия за ползване на услугата.След изтичане на 12-месечния абонамент, можете да заплатите към Поларис медия месечен план по избор.След изтичане на абонамента и в случай че не желаете да го подновите, е необходимо да върнете оборудването на фирмата.В периода на абонамента (12 месеца), можете да добавите и допълнителни програмни пакети, с доплащане към Поларис медия.Всички други глобални условия на Grabo.bg
Линк: https://grabo.bg/satelitna-televiziia-0 ... bmRyquVL5A
Поларис Медия - промоция
Re: Поларис Медия - промоция
До тук добре ,но от кога е старта не ми е ясно? Един път пишат 01.12 , после по-надоло : * Приемането на каналите изисква IPTV оборудване.
Старт на услугата IPTV - 20-ти Декември.
А сега де...
Старт на услугата IPTV - 20-ти Декември.
А сега де...
Ееее, на 20 декември ли го промениха
ПС: На сайта не виждам (или поне под каналите в пакетите) 20 декември. Пише си "1-ви декември".

Не знам, аз само видях прИмоцията и да напиша.
ПС: На сайта не виждам (или поне под каналите в пакетите) 20 декември. Пише си "1-ви декември".
-
Имам чувството,че и те не знаят и пишат примерни дати. Поне да бяха казвали Очаквайте скоро.
-
Както си и знаех за пореден път ни излъгаха като циганска врачка. Не знам кой ще им чака услугата, след като може след 1-2 години да стартира. Значи са по-зле и от А1 и Виваком,там също лъжат,но доста по-малко и само в офисите.